Založ si blog

Four Weddings and a Funeral 1994

Sťahovanie (1)Sťahovanie (2)Sťahovanie (3)SťahovanieBritská romantická komedie nominovaná* na dva Oscary je svým veselým pohledem na ženění a vdávání skutečně okouzlující (Variety). V hlavních rolích Hugh Grant (Notting Hill), Andie MacDowell (Na Hromnice o den více) a nominovaná** Kristin Scott Thomas (Anglický pacient). Tato pestrá směsice (The New York Times) je plná manželského bláznění (Los Angeles Times)! 32letý Londýňan Charles (Grant), ačkoliv je pohledný a šarmantní a má kolem sebe mnoho žen, se zatím nechce vázat. Čím více ubývá jeho svobodných kamarádů, tím méně chce být jako oni. Ale všechno se změní, když potká svobodomyslnou Američanku Carrie (MacDowell). Okamžitě se zamiluje, začíná ji pronásledovat a brzy zjišťuje, že se chce také vdávat, ale za někoho jiného!

One Hundred and One Dalmatians 1961

28.06.2014

V Londýně žije hezký a inteligentní dalmatin Pongo. Na vycházce se svým pánem se seznámí s krásnou dalmatinkou Perditou a zamiluje se do ní. Naštěstí se do majitelky psí krasavice zamiluje i jeho pán. Zanedlouho se Anita s Rogerem vezmou a Pongo už nikdy nemusí opustit Perditu. Jak se dá čekat, narodí se Perditě po čase krásná štěátka a celá rodina se kolem nich [...]

Save the Last Dance 2001

28.06.2014

Sára je dievča z malého mesta s veľkým snom: stáť sa baletkou prvej triedy. Je však nútená opustiť od svojich plánov a vydať sa za otcom do drsnej časti Chicaga, kde sa spriatelí so svojou černošskou spolužiačkou Chenille a im pekným bratom Derekem. Sáru a Dereka zblíží ich spoločná láska k tancu. Akú silu má ich priateľstvo rovnako takú silu protesty priateľ a [...]

Larry Crowne 2011

28.06.2014

Oscarový Tom Hanks hraje v nové americké komedii LARRY CROWNE chlapíka středního věku, který díky ekonomické krizi ztratí práci. Do té doby pracuje jako úspěšný šéf v hypermarketu. Larry zjišťuje, že bez vzdělání dobrou práci nezíská, a proto se rozhodne pro návrat do školních lavic. Chce si rozšířit své obzory, ale hlavně získat lepší kvalifikaci pro své [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 282903x
Priemerná čítanosť článkov: 1204x

Autor blogu

Kategórie

Archív